Welkom in de wereld van Jacques Lemans innova­tieve zonne-horlo­ges! Onze horlo­ges zijn de per­fecte mix van stijl en duur­zaamheid, ontworpen om een verschil te maken. Jacques Lemans uur­werken op zonne-ener­gie hebben een opmerk­elijke energie­reserve van 120 dagen, waardoor er geen milieu­belas­tende batte­rijen nodig zijn. Dankzij de geavanceerde zonne­tech­nologie kan zowel natuur­lijk als kunst­matig licht uw horlo­ge van stroom voor­zien, waardoor het een betrouw­baar en handig uur­werk is. Bij Jacques Lemans geloven we in het creëren van one-of-a-kind uur­werken die een statement maken en tegelijkertijd bij­dragen aan het milieu. Daarom gebruiken we unieke materi­alen zoals hout, AppleSkin en parelmoer om unieke meester­werken te creëren. Doe mee aan de beweging voor milieu­bewust­zijn met de solar horlo­ges van Jacques Lemans.

Filter
Jacques Lemans Eco Power Solar Wood Collection

ECO POWER - SOLAR WOOD

Ontdek de Eco Power-Solar Wood horlo­ges, een prachtige collec­tie van duur­zame uur­werken die de schoon­heid en kracht van de natuur beli­chamen. Gemaakt met prachtige houten details, komen deze horlo­ges in een reeks van verschil­lende tinten, waardoor elk horlo­ge echt uniek is. Aange­dreven door zonne­techno­logie zijn ze een stijl­volle en milieu­vriendelijke keuze die uw ecolo­gische voetafdruk vermin­dert. Omarm natuur en mode met de Jacques Lemans Eco Power-Solar Wood horlo­ges, de perfecte keuze voor eco-bewuste perso­nen die een uniek en strak uur­werk willen.

ECO POWER - SOLAR APPLE

Maak kennis met de Eco Power-Solar Apple horlo­ges van Jacques Lemans, een revolu­tionaire collec­tie duur­zame uur­werken. Deze horlo­ges zijn gemaakt van innova­tieve materi­alen zoals AppleSkin, een baan­brekend materi­aal dat is gemaakt van appel­schillen en dient als een natuur­lijk alter­natief voor conven­tioneel leer. Deze horlo­ges zijn niet alleen stijl­vol en uniek, maar gaan ook lang mee, zodat je er jaren­lang van kunt genieten. Omarm de toekomst van duur­zame mode met de Eco Power-Solar Apple horlo­ges van Jacques Lemans.

ECO POWER - SOLAR PEARL

Ervaar de prachtige Eco Power-Solar Pearl Collec­tion van Jacques Lemans - een prachtige line-up van horlo­ges die de ele­gantie van parelmoer belichamen. Niet alleen zijn deze horlo­ges adem­benemend mooi, maar ze zijn ook milieu­vrien­delijk. Aange­dreven door zonne-energie techno­logie, verkleinen ze uw ecolo­gische voetafdruk terwijl ze ook fungeren als stijl­volle acces­soires. Ver­hoog uw stijl met de schoon­heid van de zee en omarm duurzaam­heid met de Eco Power-Solar Pearl Collec­tion van Jacques Lemans, de per­fecte keuze voor wie houdt van unieke, milieu­vriendelijke uur­werken.